καλής ποιότητας αναρτήρας που οδηγείται downlight για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αναρτήρας που οδηγείται downlight για τις πωλήσεις
Τα δείγματα είναι λεπτά, το χρώμα του οδηγημένου σπάδικα οδών. είναι όμορφος, και ο φωτισμός είναι μεγάλος, επίσης ο ηλιακός φωτεινός σηματοδότης είναι άριστος.

—— Angelica

Η ποιότητα είναι αρκετά καλά και τιμή εντάξει επίσης. Είμαι ευτυχής και θα έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία

—— Jean Louis

Ευχαριστίες για τη γρήγορη απάντηση και την καλή υπηρεσία σας.

—— Nicola

Ο πελάτης τελών είναι πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν σας. Πιστεύω ότι πρόκειται να έχουμε τις συνεχείς διαταγές

—— Patric

Είμαι Online Chat Now

Prime Industry Developing Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd
ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ Α Β Γ Παραγωγή της γραμμής για τους βιομηχανικούς λαμπτήρες Τελικά προϊόντα στην παράδοση Αποθήκη Αίθουσα Συσκέψεων έκθεση assemabling γραμμή προϊόντα γύρω από highbay αυτόματος-γηράσκουσα μηχανή δωμάτιο δοκιμής ασφάλειας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : πρωταρχικός
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

 

1999 η επιχείρησή μας ιδρύθηκε με κύριο RMB500,000, και άρχισε με την επιχείρηση συγκέντρωσης επίδειξης των οδηγήσεων.

 

2003 καλυμμένα 70% των οδηγήσεων επιχείρηση τοις εκατό επίδειξης στην επαρχία Jiangsu και Anhui, και κερδημένο πρόγραμμα επίδειξης όλων των οδηγήσεων για την τράπεζα της Κίνας στην επαρχία Jiangsu. Στο ίδιο χρόνο, αρχίσαμε στα προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων υψηλής δύναμης σχεδιαγράμματος.

 

2007 μεγάλη ελπίδα η ομάδα ότι In'l επένδυσε την επιχείρησή μας, και καθιέρωσε Prime βιομηχανία αναπτυσσόμενος το ΕΠΕ ως υπερπόντια επιχείρηση πωλήσεων, που βάζει τα προϊόντα φωτισμού μας όπως ο βολβός και το επίκεντρο των οδηγήσεων στην παγκόσμια αγορά.

 

2009 άρχισε να προσφέρει το βολβό και το επίκεντρο των οδηγήσεων για τα διάσημα εμπορικά σήματα στην Ιαπωνία και τη Γαλλία, που εισάγει στην ιαπωνική και ευρωπαϊκή λιανική αγορά.

 

2010 πώλησε τους βολβούς περισσότερων από 1 εκατομμύριο οδηγήσεων στην ιαπωνική αγορά, καλυμμένο ποσό πωλήσεων 5% στην ιαπωνική αγορά. Στο ίδιο χρόνο, γίναμε καταρτισμένος προμηθευτής για τη Γερμανία, Auchan, Carrifour, τη Philips, Osram, κ.λπ.

 

2013 ιδρύσαμε δύο ανεξάρτητα εργοστάσια. Το ένα εστίασε στα εμπορικά προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων και άλλος εστίασε στα βιομηχανικά προϊόντα φωτισμού. Τα προϊόντα μας κάλυψαν των οδηγήσεων downlight, φως σημείων MR16 και AR111, φως διαδρομής των οδηγήσεων, φως επιτροπής των οδηγήσεων, εμπορική ενότητα των οδηγήσεων, προβολέας των οδηγήσεων, υψηλός κόλπος των οδηγήσεων, φωτεινός σηματοδότης των οδηγήσεων, βιομηχανική ενότητα των οδηγήσεων, κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Prime Industry Developing Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Peter

Τηλ.:: 008615951751001

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)