Αρχική Σελίδα

Prime Industry Developing Ltd

καλής ποιότητας αναρτήρας που οδηγείται downlight για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αναρτήρας που οδηγείται downlight για τις πωλήσεις
Τα δείγματα είναι λεπτά, το χρώμα του οδηγημένου σπάδικα οδών. είναι όμορφος, και ο φωτισμός είναι μεγάλος, επίσης ο ηλιακός φωτεινός σηματοδότης είναι άριστος.

—— Angelica

Η ποιότητα είναι αρκετά καλά και τιμή εντάξει επίσης. Είμαι ευτυχής και θα έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία

—— Jean Louis

Ευχαριστίες για τη γρήγορη απάντηση και την καλή υπηρεσία σας.

—— Nicola

Ο πελάτης τελών είναι πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν σας. Πιστεύω ότι πρόκειται να έχουμε τις συνεχείς διαταγές

—— Patric

Είμαι Online Chat Now

Prime Industry Developing Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd Prime Industry Developing Ltd
ΕΡΓΑΣΤΉΡΙΟ Α Β Γ Παραγωγή της γραμμής για τους βιομηχανικούς λαμπτήρες Τελικά προϊόντα στην παράδοση Αποθήκη Αίθουσα Συσκέψεων έκθεση assemabling γραμμή προϊόντα γύρω από highbay αυτόματος-γηράσκουσα μηχανή δωμάτιο δοκιμής ασφάλειας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : πρωταρχικός
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Prime βιομηχανία που αναπτύσσει το ΕΠΕ είναι ένας αξιόπιστος και επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύεται στο σχέδιο και την παραγωγή των εσωτερικών και υπαίθριων φω'των των ποιοτικών οδηγήσεων. Με περισσότερο από 19 έτη εμπειρίας, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Επίσης έχουμε γίνει φημισμένος ελαφρύς κατασκευαστής των οδηγήσεων στην Κίνα.

 

Έχουμε δύο ανεξάρτητα παράγοντας εργοστάσια. Κάποιος εστιάζει στα εμπορικά προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων και άλλος εστιάζει στα βιομηχανικά προϊόντα φωτισμού. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν των οδηγήσεων downlight, επίκεντρο MR16 και AR111, φως διαδρομής των οδηγήσεων, φω'τα ανώτατης επιτροπής των οδηγήσεων, εμπορική ενότητα των οδηγήσεων, προβολέας των οδηγήσεων, πλήρης φωτισμός κόλπων των οδηγήσεων, φωτεινός σηματοδότης των οδηγήσεων, βιομηχανική ενότητα των οδηγήσεων, κ.λπ. Μερικοί απ' αυτούς είναι κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα με ένα μοναδικό σχέδιο. Η ομάδα Ε&Α μας έχει επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσει τα προϊόντα για σας.

 

Έχουμε το εργοστάσιό μας και εξετάζουμε το εργαστήριο για να εξασφαλίσουμε την παραγωγή και την ποιότητα. Το εργοστάσιό μας είναι ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 επικυρωμένο.

 

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στο επιστημονικό πάρκο Jiangning και έχει τους πολύ κατάλληλους όρους μεταφορών. Υπάρχει μια έξοδος οδών ταχείας κυκλοφορίας εκτός από το εργοστάσιό μας. Διαρκεί περίπου μισή ώρα από τον αερολιμένα του Ναντζίνγκ και περίπου μια ώρα από το θαλάσσιο λιμένα του Ναντζίνγκ στην επιχείρησή μας. Διαρκεί περίπου 40 λεπτά στην κίνηση από το νότιο σιδηροδρομικό σταθμό του Ναντζίνγκ στην επιχείρησή μας.

 

Άποψη επιχείρησης

 

 

 

Τοίχος και πιστοποιητικό ιστορίας επιχείρησης

 

 

Τιμή εργοστασίων

 

 

Κοιτώνας προσωπικού

 

 

Γήπεδο καλαθοσφαίρισης και αντισφαίρισης

 

 

Αίθουσα συνεδριάσεων των πολυμέσων και VIP δωμάτιο

 

 

Αίθουσα έκθεσης

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Prime Industry Developing Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Peter

Τηλ.:: 008615951751001

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)